مصرف برخی از مواد غذایی برای قلب بسیار مشکلساز است. یکی از آنها مصرف فراوان گوشتهای قرمز است. گوشتهای قرمز چون کلسترول و چربی اشباع بالایی دارند، باعث تخریب قلب و از بین رفتن رگها میشوند. علاوه بر این، چربی اشباع اعم از چربی دنبه و چربی کره که از نوع چربیهای حیوانی هستند برای قلب ضرر دارند به دلیل آنکه با مصرف آنها هم کلسترول وارد بدن میشود و هم اسیدهای چرب اشباع جامد، آنها به مرور زمان دور رگها رسوب کرده و رگهای قلب را تخریب میکنند. به همین دلیل است که همواره به مردم توصیه میکنیم تا حد امکان از روغن حیوانی استفاده نکنند.