صفحه اصلی
|
الفبای سلامت
|
گالری تصاویر
|
تماس با ما
+
عضویت
041 - 36565790
خانه قلب
تبریز
صفحه اصلی
درباره خانه قلب
رسالت خانه قلب
اهداف خانه قلب
نحوه عضویت
مزایای عضویت
منابع تامین بودجه
موسسین
هیات مدیره
فعالیت ها
برگزاری همایش
کتابچه و بروشور
سایر فعالیت ها
الفبای سلامت
گالری تصاویر
ارزیابی وضعیت جسمانی
BMI
تماس با ما
کاهش ضربان قلب؛ تشخیص و درمان
پزشک شما یک سری از آزمایشات را برای اندازه گیری ضربان قلب تجویز خواهد کرد، و رابطه ای بین ضربان آهسته قلب و علایم موجود برقرار می کند و به شناسایی شرایطی می پردازد که ممکن است باعث ضربان قلب آهسته شود. ضربان آهسته قلب یا برادی کاردیا (Bradycardia) به قلبی که آهسته تر از حد طبیعی می تپد، می گویند. قلب معمولا در زمان استراحت بین 60 تا 100 بار در دقیقه در یک فرد بزرگسال می تپد. هنگامی قلب آهسته می تپد که ضربان قلب کمتر از 60 بار در دقیقه باشد
راه های تشخیص کندی ضربان قلب
پزشک شما یک سری از آزمایشات را برای اندازه گیری ضربان قلب تجویز خواهد کرد، و رابطه ای بین ضربان آهسته قلب و علایم موجود برقرار می کند و به شناسایی شرایطی می پردازد که ممکن است باعث ضربان قلب آهسته شود.
1- گرفتن نوار قلب یا الکتروکاردیوگرافی
2- مانیتور هولتر: دستگاه الکتروکاردیوگرافی قابل حمل در جیب و یا بر روی کمربند یا بند رو دوشی است.
3- تست تخت شیب دار: این تست کمک می کند تا پزشک بهتر چگونگی ضربان قلب در موقع حملات غشی را بررسی کند. شما روی تخت مخصوصی دراز می کشید. تخت به اندازه ای تغییر جهت می دهد که انگار شما روی آن ایستاده اید. تغییر در موقعیت باعث می شود که شما دچار حمله غشی شوید و کمک می کند تا پزشک ارتباط بین ضربان قلب و حملات غشی را بدست آورد.
4- تست ورزش: پزشک ممکن است ضربان قلب را در حالی که شما بر روی تردمیل راه می روید یا سوار بر دوچرخه ثابت هستید، مورد بررسی قرار دهد. برای بررسی اینکه آیا ضربان قلب شما به میزان مناسبی حین فعالیت بدنی افزایش می یابد یا نه.
5- تست های دیگر: پزشک آزمایش خون جهت غربالگری مشکلات خاصی که ممکن است بها کندی ضربان قلب ارتباط داشته باشد، تجویز می کند، مانند عفونت، کم کاری تیروئید یا تست عدم تعادل الکترولیت. اگر آپنه خواب مربوط به کندی ضربان قلب است، ممکن است از شما خواسته شود تا آزمایشاتی انجام دهید تا بدین وسیله خواب شما تحت نظر باشد.
موثرترین راه برای جلوگیری از کندی ضربان قلب، کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی است
درمان کندی ضربان قلب
درمان ضربان قلب آهسته بستگی به نوع مشکل هدایت الکتریکی، شدت علایم و علت ضربان قلب آهسته دارد.
درمان بیماری های زمینه ای
اگر یک بیماری زمینه ای مانند کم کاری تیروئید و یا آپنه خواب باعث کندی ضربان قلب شود، درمان این اختلالات ممکن است موجب بهبود ضربان قلب شود.
تغییر در داروها
تعدادی از داروها، از جمله داروهایی که در ناراحتی های قلبی مورد استفاده قرار می گیرد، می تواند موجب کندی ضربان قلب شود. پزشک داروهایی که شما مصرف می کنید را کنترل کرده و ممکن است درمان های جایگزینی را توصیه کند. تغییر داروها یا کاهش دوز دارو ممکن است مشکلات مربوط به ضربان قلب آهسته را برطرف کند. هنگامی که درمان های جایگزین امکان پذیر نیستند و علائم نیاز به درمان دارند، وجود ضربان ساز ضروری می شود.
ضربان ساز
ضربان ساز دستگاهی است که با باطری کار کرده و به اندازه سایز تلفن همراه است که زیر استخوان ترقوه کاشته می شود. سیم از دستگاه به سمت رگ و به قلب انتقال می یابد. الکترودهای موجود در انتهای سیم به بافت قلب متصل شده اند. ضربان ساز بر ضربان قلب نظارت دارد و پالس های الکتریکی تولید می کند که به حفظ ضربان قلب مناسب کمک می کند.
بیشتر ضربان سازها به ثبت اطلاعاتی می پردازند که متخصص قلب شما می تواند با استفاده از این اطلاعات بر قلب شما نظارت داشته باشد. شما باید ملاقات برنامه ریزی شده و منظمی جهت بررسی عملکرد قلب داشته باشید و از کارکرد صحیح ضربان ساز مطمئن شوید.
آخرین عکس ها
اندازه گیری فشارخون در پارکها
اندازه گیری فشارخون در پارکها
پیاده روی بمناسبت روز جهانی بدون دخانیات
همایش زنان و بیماریهای قلبی عروقی
همایش روز جهانی قلب