برنامه غذايی سالم

به منظور کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی پیروی از این برنامه سبب بهبود وضعیت کلی سلامتی در افراد سالم و افراد مبتلا به بیماری قلبی‌عروقی می‌شود



 به منظور کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی پیروی از این برنامه سبب بهبود وضعیت کلی سلامتی در افراد سالم و افراد مبتلا به بیماری قلبی‌عروقی می‌شود.
 از انواع گوناگونی از میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنید روزانه9 واحد غذایی یا بیشتر.

از انواع گوناگونی از غذاهای غله‌ای شامل غلات سبوس‌دار استفاده کنید. روزانه6 واحد غذایی یا بیشتر

از محصولات لبنی کم چرب یا بدون چربی، ماهی، بنشن (نخود و لوبیا خشک) و گوشت مرغ بدون پوست استفاده کنید.

از روغن‌ها و چربی‌هایي استفاده کنید که داراي 2 گرم یا کمتر چربی اشباع در هر قاشق غذاخوری بوده و فاقد چربی‌های ترانس باشند مثلاً کره گیاهی مایع یا لوله‌ای (تیوپی)، روغن زیتون و روغن کانولا.

هرروز مقدار کالری‌ مصرفی را با مقدار کالری‌که می‌سوزانید، متعادل نمایید. وزن خود با واحد كيلوگرم را درعدد 7/6 ضرب کنید. حاصل ضرب نشان‌دهنده میزان کالری‌ است که روزانه با فعالیت متوسط می‌سوزانید. اگر فعالیت بسیار اندکی دارید، بجای عدد 7/6 وزن خود را در عدد 8/5 ضرب کنید.

 ورزش کنید تا سالم‌تر بمانید. کالری‌هایی را که می‌خورید، بسوزانيد. دست‌کم30 دقیقه در اکثر روزهای هفته ورزش کنید یا پیاده‌روی نمایید. یک ساعت ورزش روزانه مطلوب‌تر است.
 
مصرف نوشیدنی‌های قندی و شیرینجات را محدود کنید چرا که کالری زیادی دارند.

 مصرف غذاهای حاوی چربی اشباع یا چربی ترانس بالا نظیر شیر کامل (پرچرب)، گوشت‌های چرب، روغن‌های گرمسیري و روغن‌های نباتی هیدروژنه را حذف کنید. در عوض غذاهای شرح داده شده در قسمت اول این کادر را جایگزین آنها نمایید.

میزان مصرف نمک خود را کاهش دهید.
 
مطابق دستور صريح اسلام الكل مصرف ننمایيد،‌ اگر پيرو ساير اديان الهي هستید و الکل مصرف می‌کنید، حتما میزان آن را محدود نمایید. اگر الکل مصرف نمی کنید، هرگز شروع به استفاده از آن ننمایید.

آخرین عکس ها

اندازه گیری فشارخون در پارکها
اندازه گیری فشارخون در پارکها
پیاده روی بمناسبت روز جهانی بدون دخانیات
همایش زنان و بیماریهای قلبی عروقی
همایش روز جهانی قلب