صفحه اصلی
|
الفبای سلامت
|
گالری تصاویر
|
تماس با ما
+
عضویت
041 - 36565790
خانه قلب
تبریز
صفحه اصلی
درباره خانه قلب
رسالت خانه قلب
اهداف خانه قلب
نحوه عضویت
مزایای عضویت
منابع تامین بودجه
موسسین
هیات مدیره
فعالیت ها
برگزاری همایش
کتابچه و بروشور
سایر فعالیت ها
الفبای سلامت
گالری تصاویر
ارزیابی وضعیت جسمانی
BMI
تماس با ما
رژیم غذایی در بیماران قلبی
اصول کلی رژیم غذایی در بیماران قلبی از همان اصول تغذیه سالم در جمعیت عمومی پیروی می کند. رعایت رژیم غذایی می تواند علاوه در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی ، نقش موثر و مفیدی در درمان بیماری قلب نیز داشته باشد
اصول کلی رژیم غذایی در بیماران قلبی از همان اصول تغذیه سالم در جمعیت عمومی پیروی می کند.
رعایت رژیم غذایی می تواند علاوه در پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی ، نقش موثر و مفیدی در درمان بیماری قلب نیز داشته باشد.
اصول رژیم غذایی در بیماران با انسداد عروق کرونری یا سابقه سکته قلبی عبارت است از :
پرهیز کامل از روغن های اشباع ( مانند روغن نباتی جامد و دنبه حیوانی ) و غذاهای پر کلسترول مانند کله پاچه ، مغز ، جگر ، دل و گلوه ، زرده تخم مرغ و…
محدود کردن نمک (سدیم) رژیم غذائى: (حذف غذاهاى پرنمک، مانند چیپس سیبزمینی، سوپ یا غذاهای کنسروشده، گوشت یا ماهی نمک سود، حذف نمک در سر سفره به غذا)
اصول رژیم غذایی بیماران نارسایی قلبی :
علاوه بر موارد فوق شامل محدودیت مایعات رژیم غذایی نیز می باشد.از مصرف مایعات زیاد بویژه پشت سر هم (مثلا صرف چند لیوان چای، آب و… پشت سر هم ) بپرهیزید. همچنین در موارد CHF پیشرفته رژیم سختیگرانهترى در مورد حذف کامل نمک از غذا (کمتر از ۲ گرم نمک در روز) نیاز است.
اصول تغذیه صحیح در بیماران دچار آریتمی :
علاوه بر رعایت الگوی سالم تغذیه ، حذف مواد محرک مانند چای پررنگ یا کهنه دم ( بعد از ۱۰-۱۵ دقیقه دم کردن چای ، در صورت عدم جدا کردن تفاله چای از قوری، چای کهنه دم تلقی می شود.) ، قهوه و نسکافه، شکلات ، ادویجات تند و فلفل و … لازم است.
آخرین عکس ها
اندازه گیری فشارخون در پارکها
اندازه گیری فشارخون در پارکها
پیاده روی بمناسبت روز جهانی بدون دخانیات
همایش زنان و بیماریهای قلبی عروقی
همایش روز جهانی قلب