استرس و فشارهای روانی

برای کنار آمدن با نیازهای روزانه و انجام بهینه وظایف ، ما به تعادلی بین فشارهای روانی و آرامش روان نیاز داریم و چنانچه این تعادل به نفع هر یک از عوامل فوق به هم بخورد سبب اختلا عملکرد جسمانی و اجتماعی فرد می شود، بنابراین باید هریک را بدرستی شناخته و به مقابله با آن پرداخت. فشار روانی معمولا با علائم جسمانی خود را نشان می دهد. این علائم شامل احساس گوش به زنگ بودن، عصبانیت، کاهش تمرکز، مشکلات خوابیدن، سردرد، برافروختگی، دلهره، احساس وجود پروانه ای در درون شکم و دل پیچه، احساس تپش قلب و تنفس سریع و احساس خفگی می باشد.



برای کنار آمدن با نیازهای روزانه و انجام بهینه وظایف ، ما به تعادلی بین فشارهای روانی و آرامش روان نیاز داریم و چنانچه این تعادل به نفع هر یک از عوامل فوق به هم بخورد سبب اختلا عملکرد جسمانی و اجتماعی فرد می شود، بنابراین باید هریک را بدرستی شناخته و به مقابله با آن پرداخت.
فشار روانی معمولا با علائم جسمانی خود را نشان می دهد. این علائم شامل احساس گوش به زنگ بودن، عصبانیت، کاهش تمرکز، مشکلات خوابیدن، سردرد، بر افروختگی، دلهره، احساس وجود پروانه ای در درون شکم و دل پیچه، احساس تپش قلب و تنفس سریع و احساس خفگی می باشد.
پس از تشخیص فشار عصبی بیش از حد شما باید به مبارزه با آن بپردازید. مراقب باشید این مبارزه به فشار روانی نینجامد.
وجود فشارهای روانی در زندگی به اندازه سایر عوامل خطر ساز بیماریهای قلبی- عروقی برای قلب شما خطرناک است.
استرس و فشارهای روانی را از خود دور کنید روش های رسیدن به آرامش را بیاموزید.
ورزش های تفریحی را افزایش دهید. نه گفتن زا بیاموزید. کمک طلبیدن را بیاموزید.
سعی کنید مشکلات را پیش بینی کنید و راه حل های معقول را انتخاب کنید. به این طریق هنگام روبه رو شدن با آنها مضطرب نمی شوید.
استرس و نگرانی مداوم خطر سکته قلبی را افزایش می‌دهد، اما هنوز محققین علوم پزشکی متوجه نشده‌اند که آیا استرس خودش باعث بروز سکته‌ قلبی می‌شود یا رفتارهایی که فرد به دلیل داشتن استرس مانند سیگار کشیدن پی‌درپی از خود نشان می‌دهد باعث بروز سکته می‌شود.
نگرانی‌های دائمی می‌تواند خطر ابتلا به سکته قلبی را تا سه برابر افزایش دهد. همچنین نگرانی باعث می‌شود میزان مصرف سیگار نیز بالا رود که این به نوبه خود می‌تواند خطر سکته قلبی را بالا ببرد.
يكي ديگر از عوامل موثر در داشتن قلبي سالم ، داشتن ديدگاه مثبت به زندگی، آمادگي براي تغييرات لازم در ابعاد مختلف زندگي است. همچنين، بخشش خود و ديگران، اميدواري و شكيبايي و پذيرش اختلاف سليقه و افكار ديگران باعث كاهش فشارهاي رواني ميشود.

آخرین عکس ها

اندازه گیری فشارخون در پارکها
اندازه گیری فشارخون در پارکها
پیاده روی بمناسبت روز جهانی بدون دخانیات
همایش زنان و بیماریهای قلبی عروقی
همایش روز جهانی قلب