هستند و منجر به کاهش فشار خون می شوند. حداقل یک گزینه از این ماهی ها را هفته ای سه بار بخورید
بادمجان: این سبزی تیره رنگ سبب پاک کردن شریان ها و کاهش کلسترول می شود. بادمجان حاوی فیبرهای محلول برای حفظ سلامت قلب است
زردچوبه: این ادویه زردرنگ یک غذای ضد التهابی است که از آسیب های ناشی از تجمع چربی در دیواره شریانی جلوگیری می کند و خطر لخته شدن خون را کاهش می دهد
سیر: سیر غنی از آنتی اکسیدان ها است که توانایی مبارزه با رادیکال های آزاد را دارد. همچنین، مصرف سیر منجر به کاهش کلسترول شده، فشار خون را کاهش داده و منجر به بهبود جریان خون شما می شود. مصرف سیر خام از انسداد شریان ها جلوگیری کرده و از تجمع چربی جلوگیری می کند
روغن زیتون: مصرف این روغن از تجمع پلاک در شریان ها جلوگیری کرده و برای حفظ سلامت قلب مفید است.
آووکادو: خواص مشابه روغن زیتون را دارد و اسیدهای چرب ضروری آن از اکسیداسیون چربی جلوگیری می کند. مصرف آووکادو باعث کاهش کلسترول بد شده و به شما احساس سیری طولانی مدت می دهد
جو: یکی از گزینه های غذایی است که نباید از وعده صبحانه حذف شود. مصرف جو به شما احساس انرژی و سیری طولانی مدت می دهد و مانع ایجاد کلسترول در دیواره های شریانی می شود
میوه های حاوی پکتین: شامل توت فرنگی، سیب، گریپ فروت و انگور منجر به کاهش کلسترول ال دی ال خون می شوند. مصرف این میوه ها خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد
مارچوبه: باعث کاهش سطح کلسترول بد خون می شود و از لخته شدن خون جلوگیری می کند
انار: مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان ها را در خود جای داده است و باعث کاهش آسیب ناشی از تجمع چربی در بدن می شود.
سویا: سویا و محصولات آن منجر به کاهش کلسترول ال دی ال شده و مصرف ۳ قاشق غذا خوری آن در روز، برای سلامت کلی قلب مفید است.