صفحه اصلی
|
الفبای سلامت
|
گالری تصاویر
|
تماس با ما
+
عضویت
041 - 36565790
خانه قلب
تبریز
صفحه اصلی
درباره خانه قلب
رسالت خانه قلب
اهداف خانه قلب
نحوه عضویت
مزایای عضویت
منابع تامین بودجه
موسسین
هیات مدیره
فعالیت ها
برگزاری همایش
کتابچه و بروشور
سایر فعالیت ها
الفبای سلامت
گالری تصاویر
ارزیابی وضعیت جسمانی
BMI
تماس با ما
شش معجزه غذایی برای افزایش سلامت قلب
برنامه غذایی نامناسب یکی از عوامل مهم در بروز بیماریهای قلبی – عروقی است که سبب تغییراتی در چربی خون میشود و در ابتلا به تصلب شرایین و بیماریهای قلبی – عروقی نقش بسیار مهمی دارد مطالعات نشان داده در جوامعی که دارای رژیم غذایی با کلسترول و چربی جامد کمتری هستند میزان بروز بیماریهای قلبی – عروقی کاهش مییابد و میزان چربی خون آنها نیز کمتر میشود. همچنین رژیم غذایی نامناسب میتواند در ایجاد چاقی، افزایش چربی خون، دیابت و افزایش فشارخون موثر باشد که خود از عوامل زمینهساز بروز بیماریهای قلبی – عروقی است . اکثر ما با مواد غذایی مفید برای سلامت قلب آشنایی داریم اما بسیاری از غذاها وجود دارند که از فواید سلامتی آنها برای قلب کاملا بی خبریم. تحقیقات نشان می دهد بسیاری از غذاهای تعجب آور با کاهش کلسترول و فشار خون، مبارزه با التهاب و ... سلامت قلب شما را در درازمدت تضمین می کنند
ماست:
ماست های غنی از پروبیوتیک ها اگرچه برای حفظ سلامت روده ها و دستگاه گوارش مفیدند اما فوایدشان به همین جا ختم نمی شود. خوردن 7 اونس ماست در روز خطر ابتلا به بیماری های قلبی را تا حد زیادی کاهش می دهد. فقط باید مطمئن باشید که در هنگام خرید ماست، نوع کم قند آن را انتخاب می کنید
تخم مرغ:
کلسترول موجود در تخم مرغ برای قلب خطرناک نیست. مصرف این ماده غذایی میزان کلسترول خوب را افزایش داده و در ضمن احتمال ابتلا به سکته مغزی را نیز تا حد زیادی کاهش می دهد. تخم مرغ سرشار از کاروتنوئیدها است؛ آنتی اکسیدان هایی که خاصیت ضد التهابی دارند. اسید آرژینین تخم مرغ نیز یک نوع اسید آمینه است که به بهبود عملکرد رگ های خونی کمک می کند
بادام زمینی:
یک نوع اسید آمینه به نام آر آرینین دارد که می تواند کلسترول را در محدوده سالم نگه داشته و به عملکرد رگ های خونی کمک کند. بادام زمینی غنی از ویتامین ای است؛ آنتی اکسیدانی که منجر به کاهش سطح کلسترول بد و بهبود سلامت قلب می شود
پسته:
اضافه کردن پسته به رژیم غذایی دارای مزایای بالقوه برای قلب است. در افراد مبتلا به دیابت، مصرف پسته باعث کاهش کلسترول تام و کلسترول ال دی ال یعنی دو فاکتور خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود. مصرف روزانه ۶ تا ۱۰ گرم پسته با بهبود سرعت پاسخ قلب به استرس، کاهش فشار خون، و بهبود عملکرد قلب می شود
سیب زمینی شیرین:
یک عدد سیب زمینی شیرین متوسط 12 درصد از میزان نیاز روزانه شما به پتاسیم را برطرف می کند. پتاسیم سطح سدیم در بدن را تعدیل کرده و نقش مهمی در سلامت قلب دارد
پاپایا:
یک نوع میوه استوایی است که غنی از لیکوپن بوده و منجر به کاهش التهاب و کاهش کلسترول بد می شود. لیکوپن موجود در پاپایا سه برابر بیشتر از لیکوپن موجود در گوجه فرنگی است
آخرین عکس ها
اندازه گیری فشارخون در پارکها
اندازه گیری فشارخون در پارکها
پیاده روی بمناسبت روز جهانی بدون دخانیات
همایش زنان و بیماریهای قلبی عروقی
همایش روز جهانی قلب