صفحه اصلی
|
الفبای سلامت
|
گالری تصاویر
|
تماس با ما
+
عضویت
041 - 36565790
خانه قلب
تبریز
صفحه اصلی
درباره خانه قلب
رسالت خانه قلب
اهداف خانه قلب
نحوه عضویت
مزایای عضویت
منابع تامین بودجه
موسسین
هیات مدیره
فعالیت ها
برگزاری همایش
کتابچه و بروشور
سایر فعالیت ها
الفبای سلامت
گالری تصاویر
ارزیابی وضعیت جسمانی
BMI
تماس با ما
کدام مواد غذایی از بروز بیماریهای قلبی عروقی جلوگیری می کند
غذاهای دریایی ، میوه ها وسبزیجات ، آجیل ، غذاهای سلولزی ، غذاهای غنی از منیزیوم ، سیر ، پیاز ، روغن زیتون و غذای حاوی ویتامین C,E و بتاکاروتن از بیماریهای قلب و عروق جلوگیری می کنند . ماهی حاوی مقادیر زیادی چربی امگا – 3 است که موجب کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی می شود . سبزیجات و میوه موجب محافظت فرد در مقابل بیماریهای قلبی عروقی می شود ، سیروپیاز و سبزیهای سرشار از آنتی اکسیدان های ضد انعقاد هستند .
غذاهای دریایی ، میوه ها وسبزیجات ، آجیل ، غذاهای سلولزی ، غذاهای غنی از منیزیوم ، سیر ، پیاز ، روغن زیتون و غذای حاوی ویتامین C,E و بتاکاروتن از بیماریهای قلب و عروق جلوگیری می کنند .
ماهی حاوی مقادیر زیادی چربی امگا – 3 است که موجب کاهش احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی می شود .
سبزیجات و میوه موجب محافظت فرد در مقابل بیماریهای قلبی عروقی می شود ، سیروپیاز و سبزیهای سرشار از آنتی اکسیدان های ضد انعقاد هستند .
روغن زیتون باعث افزایش سطح چربی محافظت کننده بدن می شود .
در مصرف تخم مرغ و نیز شیرینی ها احتیاط کنید .
فندق ، روغن زیتون و بادام نمونه هایی از غذاهای محافظت کننده قلب هستند .
مصرف کره ، خامه و شیر چرب موجب افزایش بیماریهای قلب و عروق می شود .
مواد سرشار از منیزیوم مثل لوبیا سبز ، مواد سبزینه ای و جوانه گندم اثر محافظت کننده دارند .
مواد سرشار از اسید فولیک اثر محافظت کننده دارند .
آخرین عکس ها
اندازه گیری فشارخون در پارکها
اندازه گیری فشارخون در پارکها
پیاده روی بمناسبت روز جهانی بدون دخانیات
همایش زنان و بیماریهای قلبی عروقی
همایش روز جهانی قلب